KOCAELİ / GEBZE - İbn - i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

İbn - i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

BARIŞ MH. 1806 SK. NO68 GEBZE/KOCAELİ
Vizyon
Vizyonumuz Eğitim-öğretim faaliyetleri ve yetiştirdiği nitelikli öğrencilerle sağlık ve eğitim alanında geleceğe yön veren bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumu olarak; Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, yaşamın her boyutunda etkin olarak yer alan ve zamanını etkin kullanabilen; ilişkilerinde dürüstlüğü, hoşgörüyü ve güveni esas alan ve etkili iletişim kurabilen, kendisi ile barışık, toplumsal değerlerin evrensel değerler içindeki önemini görebilen, hedefleri doğrultusunda sürekli bir öğrenme çabasına sahip, bilgiyi gelişimin kaynağı olarak gören öğrenciler yetiştirmek, onları ilgi ve yetenekleri ölçüsünde yükseköğretime veya iş alanlarına ara insan gücü olarak hazırlamaktır.
Başarılar
Sportif Başarılar 1- 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Gençlik Haftası Voleybol turnuvası Bayanlar ilçe birinciliği 2- 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Gençlik Haftası Futsal Turnuvası İlçe dördüncülüğü Kültürel Başarılar 1. AB Bilgi Yarışması ilçe üçüncülüğü 2. İlçe Bilgi Yarışması Beşinciliği 3. Değerler Eğitimi Hikaye Yarışması İlçe İkinciliği 4. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe İkinciliği
Derslik :12<
Öğretim Şekli :TAM GÜN
PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA 08:30-16:40 PERŞEMBE, CUMA 07:45-17:30
KALORİFER
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
İLÇE MERKEZİNDEN 409 NO.LU OTOBÜS HATTIYLA ERİŞİM SAĞLANMAKTADIR.
ŞEHİR
4 Km